Миколаїв спростить туристам подорож до моря

Миколаїв спростить туристам подорож до моря

Укрінформ
Біля залізничного вокзалу Миколаєва створюють автостанцію, щоб зробити перевезення пасажирів у курортні зони більш зручним. 

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської ОДА. 

"За ініціативою облдержадміністрації біля залізничного вокзалу міста Миколаєва буде створено автостанцію для перевезення пасажирів у курортну зону. Це значно спростить дорогу до курортних зон Миколаївщини для туристів, які прибувають в область залізницею. Адже Миколаївська область є одним з найпривабливіших туристичних регіонів. Зокрема, такі напрями, як Коблево, Рибаківка, Очаків користуються неабияким попитом у туристів», - сказав заступник голови ОДА Валентин Гайдаржи.

За його словами, створення автостанції біля залізничного вокзалу дасть змогу мінімізувати кількість пересадок і суттєво спростить шлях до курортних зон для гостей області.

Читайте також: Індустріальний туризм зроблять "родзинкою" Миколаєва

Наразі профільний структурний підрозділ облдержадміністрації розпочав роботу з визначення місця для розташування автостанції та планування її структури.

Варто зауважити, що досі відпочивальникам доводилося добиратися до маршруток, які прямують у курортну зону, ще одним видом транспорту, що створювало серйозні незручності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-