"Столиця космосу" відкрила перший туристично-інформаційний центр

Фото
Укрінформ
У Дніпрі розпочав роботу перший міський туристично-інформаційний центр, фахівці якого організовуватимуть ділові конференції, екскурсії та дозвілля, займатимуться розміщенням гостей і надаватимуть поради щодо сфери послуг.

Про це повідомили у прес-службі міської ради Дніпра. 

"Відвідувачам тут (у туристично-інформаційному центрі – ред.) безкоштовно видаватимуть мапу й інформаційний буклет про Дніпро. Із туристами працюватимуть троє консультантів. У приміщенні також обладнано тач-панель, де за допомогою навігаційного додатку можна звіритися з різними напрямками на мапі міста", - йдеться в публікації.

Згодом у ТІЦ планують запустити власний сайт. Портал міститиме різну інформацію про міські локації – транспорт, афішу подій, історичні довідки й цікаві факти.

Крім цього, для туристів планують створити аудіогід і запустити спеціальний мобільний додаток.

"У нас велике індустріальне місто, що має свої традиції. Зараз ми активно розвиватимемо цей напрямок (туристичний – ред.). Нам є чим пишатися. Ми – столиця космосу і маємо навіть власний космічний маршрут. У нас є своя новітня історія, пов'язана, зокрема, з трагічними подіями на сході країни. У місті є прекрасні музеї та архітектура", – підкреслив під час відкриття центру міський голова Дніпра Борис Філатов.

Читайте також: Туристи зможуть потрапити на Південмаш

За його словами, туристично-інформаційний центр активно співпрацюватиме з комерційними організаціями та рекламодавцями, щоб у перспективі вийти на самоокупність. Наразі вже укладено домовленість з мережею магазинів мобільних пристроїв. Також у центрі планують налагоджувати співпрацю з іноземними делегаціями.

Зараз у центрі, розташованому на площі Героїв Майдану, вже працює сувенірна крамничка, в якій можна знайти різні пам'ятні дрібниці, прикрашені, серед іншого, петриківським розписом.

Фото: Микола М'якшиков/Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-