Харків заполонять клоуни, міми й живі статуї

Харків заполонять клоуни, міми й живі статуї

Укрінформ
У п'ятницю, 5 січня, в Харкові стартує IV Всеукраїнський фестиваль вуличного мистецтва, який триватиме в місті впродовж місяця.

Про це повідомляється на сторінці заходу в Facebook

"На церемонії відкриття IV Всеукраїнського фестивалю вуличного мистецтва, яка відбудеться в п'ятницю, 5 січня, о 16:00, виступлять знамениті "Лікарняні клоуни". Багато хто про них чув, але мало хто бачив – вони працюють виключно в лікарнях, допомагаючи хворим дітям одужувати. Мистецтво не тільки розважає і надихає, а й лікує", – зазначають організатори дійства.

Фестиваль триватиме в Харкові чотири тижні по п'ятницях, суботах і неділях до 28 січня, завжди в один час – з 17:00 до 20:00. Від 17 лютого захід на чотири тижні переїде в Дніпро.

Читайте також: Лучани влаштують фестиваль здорового харчування

На фестивалі виступлять артисти з Харкова, Дніпра, Сум, Житомира, Мінськ. Деякі з них беруть участь в заході не перший рік, інші ж пробують свої сили вперше.

Оцінюватимуть виступ конкурсантів їхні колеги – професіонали акторської справи, що мають, зокрема, багатий досвід вуличних виступів і різних перфомансів, де важливий безпосередній контакт із глядачем. Також передбачено приз глядацьких симпатій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-