Луцьк витратить на туризм 1,5 мільйона гривень

Луцьк витратить на туризм 1,5 мільйона гривень

Укрінформ
Луцька міська рада спрямує на розвиток туризму в 2018 році майже півтора мільйона гривень.

Про це заявила начальниця управління туризму та промоції Луцької міськради Катерина Теліпська, повідомляє Волинська регіональна дирекція Національної суспільної телерадіокомпанії України. 

За словами Теліпської, третину суми "піде" на діяльність комунального центру туристичної інформації, 900 тисяч витратить управління туризму та промоції. Основну частину цих грошей планують спрямувати на рекламу Луцька туристичного на всеукраїнському рівні та за кордоном — у Польщі, Білорусі й Литві.

"Ми відвідаємо туристичні виставки міжнародні, національні, розповідаємо про туристичний потенціал, культурно-мистецький, спілкуємося з туристичними операторами, турагенствами, розповідаємо про ті об’єкти, які можна відвідати. Будуть реалізовані прес-тури, хочемо запросити журналістів з інших міст, аби вони на власні очі побачили місто Луцьк, відвідали якісь заходи і розповіли про це жителям у своїх містах", - зауважила очільниця управління туризму та промоції Луцької міськради.

Читайте також: Туристів до Луцька приваблюватимуть шрифтом

Ще один із напрямків програми – туристична інфраструктура. "Ми розвиваємо систему туристичного ознакування. Вже сьогодні можна побачити низку туристичних вказівників, пілонів, таблиць. Його не буває забагато, тому будемо їх встановлювати в інших частинах міста", – розповіла Теліпська.

Як вона підкреслила, за останні 5 років кількість туристів у Луцьку зросла більш як удвічі. Торік в обласному центрі Волині побувало майже 250 тисяч туристів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-