МЗС застерігає українців від поїздок до Нью-Делі

МЗС застерігає українців від поїздок до Нью-Делі

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України застерігає громадян України від поїздок до столиці Індії Нью-Делі у зв'язку із складною екологічною ситуацією.

Про це повідомляє прес-служба МЗС з посиланням на Посольство України в Республіці Індія.

"Попри зусилля місцевих властей, у столиці Індії місті Нью-Делі зберігається дуже складна екологічна ситуація, пов’язана із значним рівнем забрудненості повітря. У цьому зв’язку громадянам України рекомендується враховувати вищезазначену екологічну ситуацію при плануванні поїздки до Нью-Делі, а також під час перебування в столиці Індії", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Індію обрушився потужний шторм: є загиблі, більше ста людей зникли безвісти

Як поінформували у посольстві, згідно з офіційними даними, рівень наявності у повітрі шкідливих речовин регулярно у 6-8 разів перевищує мінімальні безпечні для здоров'я людини норми.

Міський район Нью-Делі, збудований на початку 20 століття в межах Делі, є офіційною столицею Індії. Він є місцем розташування уряду Індії і уряду Національної території Делі, що робить його центром індійської політики. Нью-Делі відоме своїми широкими бульварами і численними державними установами та культурними пам'ятниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-