У «місті десяти церков» на Рівненщині відкрили інфоцентр для туристів

У «місті десяти церков» на Рівненщині відкрили інфоцентр для туристів

Укрінформ
Туристичний інформаційний центр презентували в м. Корець Рівненської області, відомому як «місто десяти церков». 

Тут мандрівники зможуть отримати консультацію, які туристичні об’єкти відвідати на Кореччині та як до них дістатися, що попоїсти, де переночувати тощо, повідомляє прес-служба Рівненської облдержадміністрації. 

«Корець називають «містом десяти церков» та християнською Меккою Рівненщини. І я впевнений, що завдяки Кореччині до нас з’їжджатиметься ще більше туристів. Цьому допоможе туристичний офіс. Тут їм будуть рекомендувати, наприклад, як дістатись до Малого палацу Йозефа Чарторийського. Порадять відвідати Корецький Свято-Троїцький жіночий монастир, місцевий замок XIV століття та історичний музей. А ще нададуть консультацію, де переночувати, чим посмакувати, куди іще варто поїхати», - зазначив під час урочистого відкриття голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Читайте також: На Рівненщині запрацював офіційний туристичний сайт

За словами керівника області, центр популяризуватиме не лише місцеві об’єкти, а й усю Рівненщину туристичну. Тобто можна буде отримати інформацію і про Дубно, Острог, Клевань – для того, щоб у майбутньому сформувати свій маршрут.

Під час відкриття центру присутнім презентували новий путівник «Шляхами Штетлів», який видали для допомоги подорожувальникам. У ньому проілюстровано маршрути об’єктами єврейської культурної спадщини, адже, як відомо, Кореччина є місцем паломництва єврейської общини. Тут нещодавно знайшла своє коріння родина міністра екології Ізраїлю.

Гостям також подарували «паспорт мандрівника», вклеїли туди їхні фотографії і дали завдання збирати марки звідусюди.

Читайте також: Перший сільський туристичний офіс відкрили на Рівненщині

Новоутворений туристичний інформаційний центр розміщено в районній бібліотеці на вул. Київська, 45. Тут можна придбати туристичні буклети, магніти, брелоки, сувенірні тарілки, чашки, настінні годинники й отримати «паспорт мандрівника».

Це вже 5-й центр, який створили цьогоріч у Рівненській області. Зокрема, такі офіси вже працюють в Острозі, Володимирці, Сарнах та Дубно. На черзі - Рівне та Клевань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-