На Рівненщині запрацював офіційний туристичний сайт

На Рівненщині запрацював офіційний туристичний сайт

Укрінформ
Рівненська область популяризує свій туристичний потенціал за допомогою інтернет-порталу. Презентація проекту «Рівненщина туристична» відбулася на засіданні обласної туристичної ради.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

«Відкриття сайту «Рівненщина туристична» - черговий етап у промоції області. Це своєрідна площадка, де буде зібрана актуальна та повна інформація, необхідна для туристів і гостей Рівненщини. Отож наступне наше завдання – подальше наповнення сайту, його постійне оновлення та розкрутка», – наголосив голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко.

На головній сторінці розміщено банери туристичних об’єктів Рівненщини, які є візитівкою області. Є інформаційна довідка про об’єкт, графік його роботи та GPS-координати. До уваги мандрівників – анонси туристичних подій та відеоролик «Рівненщина туристична».

Як зазначається, сайт постійно оновлюватиметься актуальною туристичною інформацією про нові туристичні маршрути, об'єкти культурної спадщини, заклади відпочинку та зеленого туризму, мистецькі події на Рівненщині. Також доповнюватимуться рубрики щодо складових туризму: місця проживання та харчування, інформація про транспорт і медицину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-