Google створив «живий» сайт для туристів, які мандруватимуть Вінниччиною

Google створив «живий» сайт для туристів, які мандруватимуть Вінниччиною

Укрінформ
На Вінниччині за допомогою компанії Google Україна створили сайт «Мандруй Вінниччиною» для популяризації  туристичного потенціалу області. Користувачі можуть додавати до нього інформацію за принципом дії «Вікіпедії».

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА Вега Кулявець.

«Вінниччина має величезний туристичний потенціал і цей сайт – «Мандруй Вінниччиною» - покликаний популяризувати наш регіон серед тих, хто любить мандри. Створити нам його допомогли фахівці компанії Google Україна, а наповнювати допомагали фахівці райдержадміністрацій області, які зібрали інформацію про найцікавіші місця у своїх районах. Сайт «живий», його можуть доповнювати усі бажаючі», - повідомила Кулявець.

За її словами, такою опцією творці наділили сайт «Мандруй Вінниччиною», аби він був справді «живим», щоразу доповнювався інформацією про вінницькі ексклюзиви, цікаві місця й особливості регіону.

Також новий туристичний ресурс має опцію «Сплануй подорож», що дає змогу розробити індивідуальний маршрут цікавими місцями Вінниччини залежно від способу пересування туриста  - пішки, велосипедом чи автомобілем. На сайті запропоновано готові маршрути, але можна додати і власні.

Творці порталу подбали, аби він був корисним і для людей з особливими потребами. Тут  є аудіосупровід інформації для людей з вадами зору, а на карті позначено об'єкти, обладнані спеціальними під'їздами і пандусами для людей на візках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-