Ernest Airlines із грудня відкриває нові рейси в Україну

Ernest Airlines із грудня відкриває нові рейси в Україну

Укрінформ
Італійська авіакомпанія Ernest Airlines з 8 грудня додає нові авіарейси, що з'єднають Неаполь та Мілан (Бергамо) зі Львовом і Києвом, а Венецію – зі Львовом.

Про це повідомляє прес-служба аеропорту "Київ".

"Ernest Airlines оголошує про розширення своєї присутності в Україні, додаючи нові рейси вже з 8 грудня, які з'єднають Неаполь та Мілан (Бергамо) зі Львовом і Києвом трьома щотижневими рейсами, та Венецію зі Львовом двома щотижневими рейсами", - йдеться в повідомленні.

Так, рейси Бергамо – Львів – Бергамо й Неаполь – Львів – Неаполь виконуватимуться у вівторок, п'ятницю та неділю, Неаполь – Київ і Бергамо – Київ – у понеділок, середу та суботу, а Венеція – Львів – Венеція – щоп’ятниці та щонеділі.

Читайте також: Ще одна авіакомпанія запропонує пасажирам ліжка на борту

Генеральний директор компанії "Мастер-Авіа" Олексій Яковець зазначив, що пасажиропотік аеропорту "Київ" зростає, з'являються нові авіалінії.

"Запровадження безвізового режиму з країнами Євросоюзу збільшило кількість пасажирів на 10-15%. Крім того, і європейські авіалінії проявляють інтерес до українського ринку, а також наші пасажири мають великий інтерес до італійських напрямків. Висока якість обслуговування за привабливими цінами від Ernest Airlines та комфортне розташування аеропорту в межах міста - ідеальне поєднання та нова можливість подорожувати до Європи", - сказав Яковець.

Читайте також: Польський авіаперевізник відкриє новий рейс зі Львова

Зазначається, що вихід італійської бюджетної авіакомпанії на український ринок дав змогу досягти повного завантаження літаків від початку польотів і довів доцільність прямих рейсів з конкурентоспроможними цінами та зручними графіками польотів як для етнічних, ділових, так і для туристичних подорожей.

"Перш за все, ми пропонуємо зручний розклад для подорожей на Батьківщину іноземцям, які живуть та працюють в Італії", - зазначив бізнес-директор з розвитку авіакомпанії Ernest Airlines Шаді Ель Танір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-