Ще одна авіакомпанія запропонує пасажирам ліжка на борту

Ще одна авіакомпанія запропонує пасажирам ліжка на борту

Фото
Укрінформ
Еміратський авіаперевізник flydubai представив на авіасалоні в Дубаї літак Boeing 737 MAX 8 з оновленим салоном бізнес-класу з кріслами-ліжками.

Як повідомляє avianews.com, в авіалайнері встановлено 10 нових крісел за схемою 2+2 або 1+1 залежно від ряду. Розкладене сидіння перетворюється на ліжко завдовжки198 см.

Для забезпечення приватності крісла відокремлено одне від одного за допомогою невеликих перегородок. Також їх оснащено розетками, світильниками, відсіками для пляшок з водою і тримачами для ноутбуків або планшетів з можливістю підзарядки за допомогою USB, а також індивідуальними моніторами розважальної системи з діагоналлю 15,6 дюймів.

Читайте також: Еміратський авіаперевізник представив перший клас з віртуальними ілюмінаторами

У Boeing 737 MAX 8 flydubai також оновила економ-клас. У нових літаках буде встановлено крісла RECARO CL3710 з тканинною оббивкою, регульованими підголівниками, індивідуальними екранами розважальної системи і можливістю підзарядки мобільних пристроїв за допомогою USB.

Читайте також: Сінгапурська авіакомпанія представила каюти з двоспальними ліжками

На першому етапі авіакомпанія має намір використовувати літаки з новим салоном для польотів у найвіддаленіші точки маршрутної мережі: з Дубая до Бангкока, Єкатеринбурга, Занзібару і Праги. Після отримання додаткових літаків Boeing 737 MAX 8 з новими салонами вони з'являться на більшості маршрутів flydubai, заявили в авіакомпанії.

Фото: flydubai 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-