Еміратський авіаперевізник представив перший клас з віртуальними ілюмінаторами

Еміратський авіаперевізник представив перший клас з віртуальними ілюмінаторами

Фото, відео
Укрінформ
Авіакомпанія Emirates на авіасалоні в Дубаї представила оновлений перший клас для лайнерів Boeing 777, створений спільно з Mercedes-Benz.

Як повідомляє avianews.com, пасажирам запропонують повноцінні каюти, повністю ізольовані від салону і оформлені у світлих тонах у стилістиці салонів автомобілів Mercedes-Benz S-Class.

Вони отримають нові шкіряні крісла, які можуть розкладатися в повноцінне ліжко або ж займати попереднє положення zero-gravity, що дозволяє, за словами розробників, створити відчуття розслабленості та невагомості.

Розважальна система в новому першому класі представлена ​​32-дюймовими телевізорами Full HD. Керувати нею та різними функціями в каюті пасажири зможуть за допомогою бездротового пульта управління або ж спеціального сервісного екрану.

Також пасажири зможуть здійснювати відео-дзвінки бортпровідникам, щоб повідомити про свої побажання.

Читайте також: Сінгапурська авіакомпанія представила каюти з двоспальними ліжками

Нові каюти першого класу в Boeing 777 розміщуватимуться за схемою 1+1+1. Пасажирам сьютів, розташованих ліворуч чи праворуч, запропонують біноклі, щоб можна було спостерігати за обстановкою зовні. Для розташованих у центрі кают, які не мають доступу до вікон, Emirates створила імітацію ілюмінаторів, в яких проектується реальне зображення з камер зовні.

Перші рейси на Boeing 777 з оновленим салоном першого класу Emirates здійснить 1 грудня з Дубая до Женеви і Брюсселя.

Фото, відео: Emirates

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-