Зі Львова планують відкрити рейс до Батумі

Зі Львова планують відкрити рейс до Батумі

Укрінформ
Авіакомпанія Yanair планує відкрити в літньому сезоні 2018 року рейс Львів - Батумі.

Про це повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорту "Львів" ім. Д. Галицького із посиланням на генерального директора авіаперевізника  Ярослава Агафонова.

"Ми сьогодні вперше анонсуємо відкриття нової авіалінії в літньому сезоні 2018 року: Львів - Батумі. Ми до цього зараз активно готуємося, найближчим часом будемо вводити напрям у продаж. У мене немає сумніву, що лінія Львів - Батумі відбудеться", – сказав Агафонов.

Він зазначив, що стратегія розвитку компанії на 2018 рік передбачає, зокрема, збільшення частоти рейсів між Україною та Грузією, а також використання більш містких літаків: Boeing 737-400 і Airbus 320/321.

Читайте також: Між Києвом і Торонто запустять прямий авіарейс

У свою чергу директор львівського летовища Тетяна Романовська висловила сподівання, що постійне авіасполучення з Грузією таки вдасться відкрити.

"Yanair тривалий час успішно співпрацює з нами, здійснюючи чартерні перевезення. Вже декілька разів вони анонсували плани впровадження постійних авіарейсів на Грузію. Сподіваємось, що хоч цього разу вдасться відкрити такий очікуваний для багатьох пасажирів напрямок", - зазначила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-