Туристів пустять у новий притулок для ведмедів на Львівщині

Туристів пустять у новий притулок для ведмедів на Львівщині

Укрінформ
Ведмежий притулок "Домажир", що у Львівській області, офіційно відкриють для туристів у понеділок, 16 жовтня.

Про це повідомили в закладі, передає Lviv.molbuk.ua.

"Із 16 жовтня ми розпочинаємо туристичний сезон у ведмежому притулку "Домажир". А це значить, що ви нарешті зможете завітати до нас в гості та познайомитися з нашими ведмедиками. У нас діятимуть організовані екскурсії за туристичним маршрутом вздовж вольєрів", – анонсували в притулку.

Зараз у "Домажирі" живуть уже четверо ведмедів: до Христі й  Потапа вночі в суботу, 30 вересня, підселилися Бодя і Настя. Незабаром постояльців буде ще більше: планують перевезти ведмедицю Машу з одного з ресторанів.

Читайте також: Гігантські тварини з'явилися на полі в Японії

За словами засновників притулку, сюди і надалі привозитимуть ведмедів, які раніше виступали у цирку, сиділи у клітках біля ресторанів і на яких тренували мисливських собак. Тут тварини житимуть в умовах, які максимально нагадуватимуть природу. У кожного буде свій вольєр завбільшки з гектар з маленьким басейном та іграшками.

Як зазначено на офіційній сторінці притулку в Facebook, він працюватиме щодня з 10.00 до 17.00. Вихідний день – понеділок. Екскурсії до квітня 2018 року будуть безкоштовними. За бажання відвідувачі зможуть залишити благочинні внески для ведмедів.

Нагадаємо, притулок "Домажир" створила міжнародна організація "Чотири лапи". Сюди привозять ведмедів зі всієї України.

Фото: Ведмежий притулок "Домажир"/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-