Всесвітня туристична організація шукає кандидата на безкоштовну подорож

Всесвітня туристична організація шукає кандидата на безкоштовну подорож

Укрінформ
Всесвітня туристична організація (UNWTO) оголосила конкурс на пошук мандрівника, який протягом місяця відвідає кілька країн світу абсолютно безкоштовно.

"Вам вже є 18? Ви відповідальний мандрівник? Вам подобається ділитися своїми враженнями зі світом? І найголовніше - чи можете ви бути людським втіленням чеснот кампанії Travel.Enjoy.Respect ("Подорожуй.Насолоджуйся.Поважай")? Якщо відповідь "так", то цей конкурс для вас!", - йдеться в оголошенні.

Щасливчик відвідає шість різних напрямків у трьох регіонах світу, які демонструють практики й ініціативи в галузі сталого туризму.

Подорож розпочнеться у штаб-квартирі UNWTO в Мадриді з офіційного заходу. А завершиться приблизно за місяць на церемонії закриття Міжнародного року сталого туризму в Женеві.

Щоб спробувати виграти безкоштовну подорож, необхідно заповнити заявку на сайті Travel.Enjoy.Respect, в якій розповісти про свій туристичний досвід в стилі "Подорожуй.Насолоджуйся.Поважай", а також аргументувати, чому для поїздки повинні обрати саме вас.

Дедлайн - 18 жовтня 2017 року. Сама подорож триватиме з 24 листопада до 19 грудня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-