У замку зірки

У замку зірки "Гри престолів" можна зупинитися на ніч

Фото
Укрінформ
Шотландський замок XV століття, в якому зростала зірка кіносаги "Гра престолів" Роуз Леслі, яка зіграла здичавілу Ігрітт, відтепер можна орендувати на Airbnb.

Як повідомляє видання Mirror, у середньовічному маєтку, в якому актриса провела перші 10 років свого життя, можна винайняти кімнату зі сніданком за 110 фунтів стерлінгів. А коли батьки Леслі, які досі тут живуть, у від'їзді, то орендувати замок можна повністю за 600 фунтів за ніч. Мінімальна оренда - дві доби.

Побудований 1499 року замок Лікліхед (Lickleyhead) розташовано в Абердінширі, що на півночі Шотландії. Всередині досі зберігся оригінальний інтер'єр, а у башті навіть можна знайти отвори від куль.

В оголошенні на Airbnb зазначається, що маєток розташовано в тихому, усамітненому місці і оточено красивими парками з віковими деревами та галявинами. Гостям тут надаються сім спалень, в кожній з яких є ванна кімната. До послуг постояльців також будуть велика їдальня на 16 осіб і кухня, а ще альтанка з майданчиком для барбекю. Місцина чудово годиться для сімейних урочистостей і навіть скромних весіль, пишуть господарі. Вони запевняють, що гості можуть вільно пересуватися замком, ні в чому себе не обмежуючи. Із сучасних благ цивілізації в Лікліхеді є Wi-Fi, а також великий плаский телевізор зі супутниковим пакетом.

Поблизу замку є всесвітньо відомі поля для гольфу, безліч мануфактур із виробництва віскі, пляжі та приголомшливі сільські ландшафти Шотландії.

Фото: Airbnb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-