Житомир і Харків кличуть туристів на битву марсоходів та в

Житомир і Харків кличуть туристів на битву марсоходів та в "український Діснейленд"

Укрінформ
Фахівці туристичної галузі Житомирської та Харківської областей презентували нові оригінальні продукти для мандрівників під час воркшопу від Асоціації індустрії гостинності України, що відбувся в Києві.

Про це повідомляє Zruchno.Travel.

Так, туристичний актив Житомирщини представив столичним туроператорам вісім нових продуктів. Серед них – тур "Підготовка до участі в місії "Житомир – Mars 2020".

За словами головного спеціаліста управління зв’язку, транспорту, дорожнього будівництва і туризму Житомирської ОДА Юлії Святненко, в дводенний курс майбутнього підкорювача "Червоної планети" входитиме відвідування унікального Музею космонавтики ім . С.П. Корольова, скелелазіння на природному скеледромі "Дениші" (понад 50 маршрутів) та тощо. Крім того, гостям запропонують участь в битві марсоходів, а також польоти на літаку, повітряній кулі, вертольоті.

Читайте також: Автентичні скрині й колиски представили в замку на Житомирщині

У свою чергу Харків під час презентації був представлений як туристичний центр європейського рівня, який може запропонувати своїм гостям не тільки історичні пам’ятки, а й сучасні розваги. Наприклад, відвідування "українського Діснейленду" – парку культури і відпочинку ім. Горького.

За словами голови АІГУ Олександра Лієва, турактиви регіонів формували і готували представлені турпродукти впродовж останніх двох місяців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-