На Закарпатті розпочався міжнародний туристичний ярмарок

На Закарпатті розпочався міжнародний туристичний ярмарок

Фото
Укрінформ
У п’ятницю, 22 вересня, в Ужгороді стартувала XV Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття-2017» за участю різних регіонів України та представників чотирьох країн Європи. 

Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міськради на офіційній сторінці в Facebook.

«XV Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття-2017» розпочала сьогодні роботу в Ужгороді в культурно-історичному центрі «Совине гніздо». Цього року на неї приїхали 8 представництв із чотирьох європейських країн – Угорщини, Словаччини, Румунії, Чехії. Представлені також туристичні пропозиції Львівщини, Івано-Франківщини, Рівненщини, Кіровоградщини, Тернопільщини, Запорізької, Волинської областей, міст Трускавця, Харкова, туристичних компаній Львова, Києва, без виставкових площ приїхали представники Чернівецької та Одеської обласних адміністрацій», - йдеться в повідомленні.

Як і щороку, представляють свої можливості райони і найбільші міста Закарпаття, туристичні організації, Закарпатська торгово-промислова палата, видавництва, долучилися також обласний краєзнавчий музей імені Тиводара Легоцького, меморіальний будинок-музей народного художника Федора Манайла, вищі навчальні заклади, Українське товариство охорони птахів, проект «Збереження карпатських пралісів».

Читайте також: Закарпаття стає все популярнішим серед мандрівників
Керівники Закарпатської обласної адміністрації Геннадій Москаль та обласної ради Михайло Рівіс зазначили, що з кожним роком на «Тур’євроцентр – Закарпаття» приїздить усе більше гостей, іноземних операторів, бо іноземним туристам цікаво відвідувати Закарпатський край. Уже стабільно область випереджає відомі рекреаційні регіони України за кількістю туристів.

Усі учасники туристичного ярмарку представляють можливості своїх регіонів, закладів, сусідні із Закарпаттям території рекламують також зручності логістики – як скористатися авіа та іншими видами сполучення.

«Ужгород разом із пропозиціями готелів, ресторанів, атракцій представив і солодкі (торти, цукерки) та хмільні (коньяки) візитівки міста. А також презентовано щойно виданий новий – «народний» – фотоальбом Ужгорода. Його підготували, зібравши через спеціально створену сторінку в Facebook світлини майстрів та аматорів, які запропонували своє бачення особливостей Ужгорода», - повідомляють у прес-службі міськради.

«Тур’євроцентр – Закарпаття-2017» продовжуватиме свою роботу сьогодні і завтра, 22-23 вересня.

Водночас сьогодні в Ужгороді стартували основні події до Дня міста – від сьогодні до неділі тут відзначатимуть 1124-ту річницю з часу першої писемної згадки про місто над Ужем.

Фото: Ужгородська міська рада/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-