Дніпро приваблюватиме туристів космічним маршрутом

Дніпро приваблюватиме туристів космічним маршрутом

Укрінформ
У Дніпрі презентували новий туристичний маршрут "Дніпро космічний. Місто, відкрите для прибульців і не тільки". 

Мандрівку для гостей міста, а також місцевих школярів та студентів започаткували КП "Агентство розвитку Дніпра" та Університет ім. Альфреда Нобеля, повідомляється на офіційному сайті Дніпровської міської ради.

"Дніпро – це всесвітньо відомий космічний центр. Тут на базі КБ "Південне" та Південного машинобудівного заводу створені ракетоносії різного рівня. У місті жили й працювали видатні конструктори та виробничники, які своїми талантами створювали передову галузь. Тож дніпрянам є що показати, тим паче, космічна тематика завжди викликала і викликає великий інтерес у туристів та гостей міста. Крім того, сьогодні ми розглядаємо космічний напрям як перспективний не тільки для залучення туристів до міста, а й для підвищення інтересу школярів та студентів до точних наук», – розповіла керівник туристичного напряму "Агентства розвитку Дніпра" Ганна Колєда.

Читайте також: Український стенд представили на космічній виставці в Австрії

Космічна екскурсія стартує біля Планети Альфреда Нобеля – унікального меморіального символу Дніпра. Після ознайомлення з меморіально-парковим комплексом біля університету на екскурсантів чекає мандрівка автобусом за маршрутом Січеславська набережна – Парк ракет – Національний центр аерокосмічної освіти молоді імені О.М. Макарова (екскурсія музеєм та майстер-клас у космічній лабораторії) – Планетарій (перегляд фільму) – Фестивальний причал (Куля космічних мрій).

Повернення екскурсантів здійснюватиметься до Університету ім. Нобеля.

"Це не буде звичайна екскурсія містом, це буде інтерактивний захід, який точно залишиться в пам'яті", – зауважив засновник космічного інкубатора SPACE HUB Макс Ткаченко.

Фото на обкладинці: Центр інноваційних технологій "Парк ракет" у Дніпрі 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-