Херсонщина цьогоріч уже прийняла 3,1 млн відпочивальників

Херсонщина цьогоріч уже прийняла 3,1 млн відпочивальників

Укрінформ
Херсонська область у цьогорічному курортно-туристичному сезоні вже прийняла 3,1 млн відпочивальників, що більше, ніж в тимчасово окупованому Росією Криму.

Про це поінформував голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У туристичній сфері ми вже маємо на 1 серпня 3,1 млн туристів. І до слова сказати: Путін відзвітував про Крим, що там 2,5 млн туристів. А в нас вже 3,1 млн", - розповів Гордєєв.

За словами голови ОДА, до кінця нинішнього оздоровчого сезону кількість туристів, які відвідали курорти області, ще більш зросте.

Читайте також: Відпочинок по-бердянськи: пляжі на вибір і величезне колесо огляду

Як повідомляв Укрінформ, туристичний сезон 2017 року на Херсонщині розпочався 1 травня - на місяць раніше, ніж минулого року. В області запланували зберегти у цьогорічному курортно-туристичному сезоні минулорічну рекордну кількість туристів, які відвідають регіон, - близько 3,5 млн осіб.

Також варто зазначити, що у курортно-туристичному сезоні 2015 року Херсонщину відвідали близько 2,8 млн туристів, що на 27% більше порівняно з 2014 роком. 2016-го регіон відвідали близько 3,5 млн осіб, що на 700 тис. більше, ніж їх було в області у 2015 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-