На Запоріжжі туристів кличуть до екопоселенців

На Запоріжжі туристів кличуть до екопоселенців

Укрінформ
У Пологівському районі Запорізької області розроблено новий туристичний маршрут «Роздори на Кінській» з насиченою екскурсійною програмою.

Про це повідомляє відділ культури і туризму Пологівської райдержадміністрації.

Для охочих пройти за новим маршрутом передбачено, зокрема, оглядову екскурсію в Пологівський районний краєзнавчий музей, знайомство з архітектурними спорудами часів заселення в селі Кінські Роздори (будівлі колишнього кредитного банку, військових казарм, пересильної тюрми), козацькою криницею та торговим Муравським шляхом, відвідування місцевого храму Преображення Господня.

Читайте також: Відпочинок по-бердянськи: пляжі на вибір і величезне колесо огляду

Крім того, мандрівникам пропонують познайомитися з життям і побутом екопоселенців, відвідати штучні водосховища «Стара дамба» й «Нова дамба», побувати на місці злиття двох рукавів річки Конки в одне русло. Також у програмі екскурсії – огляд села Кінські Роздори з однієї із найвищих точок місцевості й відвідування центру села Воскресенка.

Туристично-інформаційний центр при Пологівському районному краєзнавчому музеї запрошує здійснити мандрівку новим туристичним маршрутом «Роздори на Кінській», щоб не гаяти літній час.

Фото: pologyrda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-