Львівщина запрошує поласувати медом у замку

Львівщина запрошує поласувати медом у замку

Укрінформ
У неділю, 13 серпня, на території заповідника «Олеський замок», що на Львівщині, відбудеться фестиваль меду «Надбужанські медобори».

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«У щорічному фестивалі «Надбужанські медобори» візьмуть участь пасічники з усієї України та гості з Польщі. На фестивалі працюватиме мистецький майданчик, а для усіх охочих проведуть екскурсії територією та залами Олеського замку. Учасники фестивалю, переможці вікторин отримають в дарунок тематичні сувеніри та солодкі подарунки«, - йдеться в публікації.

Крім того, 13 серпня у с. Ганачівка Перемишлянського району відбудеться фестиваль меду та локальних продуктів «Медова забава».

Читайте також: Фестиваль у Моринцях покаже Шевченка-неформала

Зазначається, що фестивалі передбачають виставки та ярмарки продукції бджільництва, майстер-класи, а також козацькі турніри, святкові мистецькі програми. Долучитися до «медових святкувань» запрошують усіх охочих.

Як підкреслили в департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА, міжнародне співробітництво в галузі бджільництва  допомагає пришвидшити культурний та науковий обмін між народами, посилює імідж краю як партнера в аграрній сфері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-