У Києві запровадили ID-картку туриста

У Києві запровадили ID-картку туриста

Укрінформ
У серпні 2017 року в столиці надійде у продаж туристична ID-карткa Kyiv Pass, яка діє для всіх гостей столиці і містить базу даних локацій, музеїв, екскурсій, електронний транспортний квиток, вигідні пропозиції та знижки.

Про це розповів керівник Управління туризму Київської міської державної адміністрації Антон Тараненко під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Аналітичні дані дали нам зрозуміти, що картка повинна бути в Києві. Ми повинні її запровадити і вона буде популярною", - зауважив Тараненко.

Він додав, що картка Kyiv Pass дасть змогу туристу відвідати 20 київських музеїв, 2 оглядові екскурсії, 8 галерей та київський зоопарк - 1 раз. За словами Тараненка, найближчим часом у Kyiv Pass буде включено обмежену кількість поїздок столичним метрополітеном. Також власникам карток надаватимуться знижки в закладах харчування і на різні розважальні заходи й екскурсії.

Читайте також: За два роки зовнішній туристичний потік до Києва зріс більш як на чверть

Тараненко розповів, що існує три типи карток: на 24 години, на 48 годин та на 72 години. Діяти картка починатиме з моменту її активації під час використання першої послуги. Розповсюджуватимуть Kyiv Pass в аеропортах, готелях і туристичних інфоцентрах.

Як повідомлялося раніше, Київ став одним із 4 міст, де від початку серпня почала діяти національна програма лояльності "Турист України", яка об'єднує туристичні й банківські послуги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-