На Рівненщині маркуватимуть туристичні маршрути

На Рівненщині маркуватимуть туристичні маршрути

Укрінформ
Інформаційно-туристичні знаки полегшать на Рівненщині мандрівки мальовничими куточками краю.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила заступник голови облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко.

«Розпочали широкомасштабну роботу із занесення розроблених туристичних маршрутів до загальнообласного реєстру із подальшим їхнім маркуванням та знакуванням. Кожен маршрут матиме свій знак та номер згідно із прийнятими міжнародними стандартами. Це полегшить подорож туристам, які мандруватимуть нашим краєм», - сказала Богатирчук-Кривко.

За її словами, до реєстру вже внесено перших три туристичні промарковані велосипедні маршрути із 20 діючих. Це - «Поліська січ», «Велика пригода у Дермансько-Острозькому національному природному парку» та «Валерина стежка».

Читайте також: "Турист України": пілотний проект нацпрограми запрацює в серпні

Окрім цього, вже визначено наступні туристичні маршрути, які будуть найближчим часом промарковані з присвоєнням їм відповідних номерів. Це, зокрема, «Медове коло» - маршрут, який об’єднує п’ять районів області, три шляхи у Млинівському районі, по два - в Рівненському та Гощанському районах.

 Нині на Рівненщині діє понад 10 історичних туристичних маршрутів, стільки ж – маршрутів вихідного дня, кілька – етнографічних, більше десятка - екологічних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-