Вінниччина витратить на розвиток туризму 10,3 млн грн

Вінниччина витратить на розвиток туризму 10,3 млн грн

Укрінформ
Вінницька обласна рада у п’ятницю, 30 червня, на сесії затвердила програму розвитку туризму в регіоні на 2017-2020 роки з бюджетом 10,3 млн грн.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Програма розвитку туризму у Вінницькій області розрахована на 2017-2020 роки. Передбачені обсяги фінансування програми – 10,3 млн грн. Кошти на її реалізацію щороку виділятимуться з обласного (7,2 млн грн) та місцевих бюджетів», - повідомив директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА Володимир Мережко.

За його словами, ухвалення програми зумовлене необхідністю створити цілісну ефективну систему підвищення рівня конкурентоспроможності туристичної галузі області на внутрішньому та міжнародному туристичних ринках, а також забезпечити якість національного туристичного продукту.  Крім того, серед запланованого –формування й підвищення туристичного іміджу Вінницької області.

Програма є середньостроковою. Кошти, які виділяються на неї, вкладатимуться, зокрема,в розвиток оздоровчо-лікувального туризму на  базі мінеральних та радонових вод Вінниччини, активізацію історичного та культурного туризму, а також – розвиток активних видів туризму тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-