Чернігів заманює туристів безкоштовними смішними екскурсіями

Чернігів заманює туристів безкоштовними смішними екскурсіями

Укрінформ
В останню суботу кожного місяця теплої пори року в Чернігові проводяться безкоштовні театралізовані й веселі екскурсії.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила начальник відділу туризму та промоції міста управлінням культури й туризму Чернігівської міської ради Олена Костирко.

"Анімаційні театралізовані екскурсії в нас передбачені Програмою розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2017-2018 роки. Проводить їх аспірант Чернігівського педуніверситету Ервін Міден разом зі студентами-акторами. Такі екскурсії історичними місцями Чернігова відбуваються кожної останньої суботи теплої пори року і триватимуть, сподіваюсь, до кінця жовтня", - розповіла Костирко.

За її словами, найближчої суботи, 24 червня, ентузіасти проведуть екскурсію "Інтелігентний Чернігів: екскурс у 19 сторіччя". Збір групи - при вході на стародавній Вал о 17 годині. На маршруті жителів та гостей міста чекають зустрічі з Миколою Гоголем, Михайлом Коцюбинським та Леонідом Глібовим.

"Буде цікаво, незвично і весело", - зазначила Костирко, натякаючи на гумористичну манеру ведення екскурсій, властиву Мідену - уродженцю старовинного селища Седнева Чернігівського району, напівнімцю за походженням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-