Укравтодор відремонтує під'їзди до двох палаців на Чернігівщині

Укравтодор відремонтує під'їзди до двох палаців на Чернігівщині

Укрінформ
Укравтодор продовжує облаштовувати зручні під’їзні шляхи до популярних туристичних об’єктів країни. Зараз роботи проводяться на дорогах, що ведуть до палаців у Качанівці та Сокиренцях.

Про це інформує прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України.

"Наразі виконуються ремонтні роботи на ділянці дороги від національної траси Н-07 Київ-Суми до історико-культурного заповідника з палацом Петра Румянцева-Задунайського та Григорія Тарновського у селі Качанівка, національного дендрологічного парку в Тростянці та садиби роду Галаганів у Сокиренцях", - йдеться в повідомленні.

Задля створення умов для комфортного перебування мандрівників на Чернігівщині дорожники обіцяють не лише відремонтувати шляхи, що ведуть до туристичних об’єктів, а й встановити необхідні інформаційно-вказівні знаки.

"Ми розуміємо, що туризм – це важлива складова економіки успішних країн. Постійно зростає привабливість культурної спадщини України з-поміж іноземних відвідувачів. Туристична галузь сприяє створенню нових робочих місць, розвитку економіки областей. Тож Укравтодор і в подальшому працюватиме над питанням налагодження транспортної інфраструктури на під’їздах до туристичних центрів країни", - зазначив радник голови Укравтодору Олександр Кава.

Як повідомляв Укрінформ, Державне агентство автомобільних доріг України пообіцяло модернізувати автошляхи на під'їзді до туристичних місць та культурних пам'яток країни. Зокрема, розпочато ремонт дороги, що поєднує трасу міжнародного значення М-03 із Національним музеєм-заповідником Миколи Гоголя в селі Гоголеве на Полтавщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-