Укравтодор розробляє Стратегію розвитку доріг - Гройсман

Укравтодор розробляє Стратегію розвитку доріг - Гройсман

Фото
Укрінформ
Укравтодор наразі готує загальнодержавну Стратегію розвитку доріг на середньострокову перспективу, подібні плани мають згодом з’явитися на місцевому рівні – в кожній області країни. 

Про це сказав Прем’єр-міністр України  Володимир Гройсман під час перевірки стану ремонту автодороги М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине в Кіровоградській області, повідомляє Урядовий портал.

"Зараз Укравтодор робить Стратегію доріг – і раніше такого системного документа не було. Зараз завдання, аби такий план був по кожній області, аби системно підходити до робіт щороку. З наступного року ми запускаємо Дорожній фонд, матимемо системне фінансування і відповідальність за використання ресурсів», - сказав глава уряду. 

При цьому Гройсман підкреслив, що вже зараз бачить зміни в організації робіт та формуванні дорожнього господарства в цілому. «Робота організована більш системно, маємо нову проектно-кошторисну документацію, нову якість техніки й технологій», - сказав Гройсман і додав, що контроль виконання завдань також має бути на високому рівні. 

Як повідомляв Укрінформ, Гройсман в рамках регулярних інспекцій дорожніх робіт на автомобільних магістралях загальнодержавного користування сьогодні відвідує одразу три центральні регіони країни - Полтавську, Кіровоградську та Київську області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-