Митний експеримент закумулює 12 мільярдів на дорожні роботи - Гройсман

Митний експеримент закумулює 12 мільярдів на дорожні роботи - Гройсман

Укрінформ
Від перевиконання митних надходжень на будівництво та ремонт доріг, як очікується, вдасться акумулювати 12 млрд грн, що з іншими джерелами фінансування задовольнить потребу в асигнуваннях на дорожні роботи цього року. 

Про це сказав у вівторок Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час інспекційної поїздки Полтавщиною, повідомляє Урядовий портал.

Глава уряду перевірив стан виконання капітального ремонту автомобільної дороги М-03 Київ – Харків – Довжанський, будівництво та ремонт якої здійснюється в тому числі за рахунок коштів Світового банку.

«Маємо добру динаміку по митниці: 12 млрд грн перевиконання плану буде направлено по всіх областях на будівництво та реконструкцію доріг. Ми також будемо пропонувати внести зміни до державного бюджету, і одна зі статей – виділення коштів для нової дороги Львів – Хмельницький – Вінниця – Умань – Одеса – Миколаїв. Це дорога, яка зв’яже наш західний кордон з портами, - важлива транспортна артерія для України», - додав Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, Гройсман в рамках регулярних інспекцій дорожніх робіт на автомобільних магістралях загальнодержавного користування сьогодні відвідує одразу три центральні регіони країни - Полтавську, Кіровоградську та Київську області. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-