На мосту через Дніпро близько 4 місяців триватиме ремонт - Укравтодор

На мосту через Дніпро близько 4 місяців триватиме ремонт - Укравтодор

Укрінформ
На автодорозі Н-16 Золотоноша - Умань розпочинаються ремонтні роботи на мосту через річку Дніпро. Рух по мосту буде обмежено. Для перевезення пасажирів запустять два додаткових дизель-потяги.

Про це повідомляє Укравтодор.

"19 червня на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша - Черкаси - Сміла - Умань розпочнуться ремонтні роботи на мосту через річку Дніпро та на дамбі. Під час проведення поточного середнього ремонту мосту через Дніпро на автодорозі Н-16 рух автотранспорту буде обмежений. За даними підрядника, ремонт триватиме близько 4 місяців", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що для перевезення пасажирів під час ремонту буде запущено два додаткових дизель-потяги та запроваджено графік проїзду рейсових автобусів.

"Для автомобільного сполучення на період ремонту мосту запроваджується графік проїзду рейсових автобусів з 6.00 до 9.00, з 16.00 до 19.00. Окрім того, для перевезення пасажирів під час ремонту буде запущено два додаткових дизель-потяги за маршрутом «Черкаси-Золотоноша» та у зворотному напрямку. Час відправлення з Черкас до Золотоноші: о 12.02 та о 14.41; із Золотоноші до Черкас: о 13.11 та о 15.52", - повідомили в Укравтодорі.

Для інформування водіїв на автомобільних дорогах Н-16 Золотоноша - Черкаси - Сміла - Умань, Н-08 Бориспіль -Дніпропетровськ - Запоріжжя та Р-10 Канів - Чигирин - Кременчук будуть встановленні інформаційні стенди про проведення ремонтних робіт із зазначенням схеми об’їзду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-