Рейтинг кращих авіакомпаній світу очолив Qatar Airways

Рейтинг кращих авіакомпаній світу очолив Qatar Airways

Укрінформ
Світовий рейтинг кращих авіакомпаній світу очолила компанія Qatar Airways (Катар), яка в 2016 році була на другій позиції в ТОП авіаперевізників за версією британської маркетингової компаній Skytrax.

На друге місце з третього в цьому році перемістилася Singapore Airlines, з п'ятого на третє - ANA All Nippon Airways. Лідер торішнього рейтингу Emirates опустився на четверту сходинку, пише Інтерфакс.

П'яту позицію зайняла Cathay Pacific (у 2016 році - 4-е місце), шосту - тайванська EVA Air (8-е місце), сьому - Deutsche Lufthansa (10-е місце), восьму - Etihad Airways (6-е місце), дев'яту китайська Hainan Airlines (12-е місце) і замикає десятку лідерів Garuda Indonesia (минулого року - 11-е місце).

Кращою в Європі визнана авіакомпанія Lufthansa, яка посунула на друге місце Turkish Airlines - лідера за підсумками попередніх шести років поспіль.

В опитуванні Skytrax, що проводився з серпня 2016 року по травень 2017 року, взяли участь 19,87 млн пасажирів з 105 держав. Всього в опитуванні згадувалися 325 авіакомпаній, хоча остаточний рейтинг включаються тільки 100 кращих авіаперевізників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-