Нічним Луцьком відтепер можна прогулятися у світлі факелів

Нічним Луцьком відтепер можна прогулятися у світлі факелів

Фото
Укрінформ
У Луцьку втілено проект першої нічної театралізованої екскурсії «Романтика і містика Лучеська».

Про це інформує управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

«Двадцять щасливчиків, які придбали квитки швидше за інших охочих, взяли участь в першій театралізованій мандрівці Старим містом. У світлі факелів та ліхтарів вони заново відкрили для себе його найцікавіші куточки, дізналися цікаву інформацію про історію та культуру Луцька, почули романтичні та містичні історії з ним пов’язані і скуштували «Нектар кохання», - йдеться в повідомленні.

Такі екскурсії проводитимуть щоп'ятниці, суботи, неділі або в будь-який інший день на замовлення, якщо мінімальна кількість охочих у групі становитиме 15 осіб.

Наступна екскурсія нічним Старим містом відбудеться в неділю, 18 червня, о 22.00. Розпочнеться вона на Братському мосту. Вартість - 50 гривень з особи.

Серед «родзинок» дійства – знайомство з «привидом» польського поміщика – Станіслава Хрустеля, – який стане екскурсоводом.

Варто зазначити, що театралізована екскурсія «Романтика і містика Лучеська» перемогла в цьогорічному конкурсі соціальних проектів туристичного спрямування, ініційованого і проведеному управлінням туризму та промоції міста Луцької міської ради у партнерстві з програмою «Активні громадяни» від Британської ради в Україні та ГО «Молодіжна платформа».

Фото: Роман Домбровський/Таблоїд Волині

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-