Німеччина розглядає Україну як перспективний туристичний ринок

Німеччина розглядає Україну як перспективний туристичний ринок

Укрінформ
У ФРН вважають, що Україна є перспективним джерелом туристів, і вказують на позитивну тенденцію відвідування останніми роками. 

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомила голова правління Національного комітету Німеччини з туризму (Deutsche Zentrale fur Tourismus e.V.) Петра Хедорфер.

«У довгостроковій перспективі DZT бачить в Україні перспективний потенційний ринок. Ще до введення безвізового режиму ми прогнозували до 2030 року до мільйона візитів з ночівлею», - сказала Хедорфер.

За її словами, за останні 10 років кількість ночівель у ФРН мандрівників з України зросла на 149% - з 128 тис. у 2007-му до майже 320 тис. у 2016 році. Зростання цього показника на 12,2% перевищує середній.

Керівник комітету також указує на те, що нині кількість відвідин Німеччини українцями продовжує динамічно збільшуватися: у першому кварталі 2017 року зростання становило 23,5% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Причому, згідно зі статистикою, 2016 року 41% усіх поїздок громадян України до Німеччини було здійснено саме з туристичною метою, майже одна третина – у справах бізнесу, ще 27% – приватні поїздки.

Хедорфер вважає, що сьогодні більше половини українців, які відпочивають у Німеччині, - це ті, хто здійснює короткострокові візити. Саме ця категорія мандрівників, яка часто-густо спонтанно вирушає в подорож, отримує найбільші переваги від полегшення візового режиму, переконана голова правління Національного комітету Німеччини з туризму .

Deutsche Zentrale fur Tourismus e.V. - національна маркетингова організація, що діє за дорученням федерального уряду ФРН з метою просування туристичних можливостей Німеччини всередині країни і за її межами. Заснована 1948 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-