Одеситів познайомили з туристичними принадами Чернігівщини

Одеситів познайомили з туристичними принадами Чернігівщини

Укрінформ
Минулими вихідними Чернігівська область презентувала свій туристичний потенціал в Одесі.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила начальник відділу туризму та промоції міста управління культури та туризму Чернігівської міської ради Альона Костирко.

"Дні Чернігова в Одесі" ми провели 10-11 червня і презентували туристичний потенціал не тільки обласного центру, а й Чернігівщини. Туристи з Одеси у нас бувають, але ми зацікавлені у збільшенні їхньої кількості і тому провели цей захід", - сказала Костирко.

Вона розповіла, що під час проведення днів Чернігова в центральному парку ім. Т.Г. Шевченка Одеси прозвучала концертна програма за участю ансамблю народних інструментів "Фортіссімо" та оркестру військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України. Там же працювала виставка творчих робіт чернігівських майстрів.

Крім того, представники туристичного активу Чернігівщини зустрілися з одеськими туроператорами, яким презентували свої продукти: сплави на плотах по річці Десні, сімейний відпочинок в еко-готелі "Шишкін", відпочинок на Голубих озерах, триденні тури стародавнім Черніговом, екскурсійні поїздки в Батурин, Качанівку, інші історичні місця Сіверського краю.

Найбільшу зацікавленість одеситів, як зазначила Костирко, викликали легенди стародавнього міста над Десною, театралізовані ентузіастами екскурсійної справи.

Як повідомляло агентство, "Дні Одеси в Чернігові" відбувалися 6-7 травня цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-