Подорожі світом принесуть туристам 2,5 тис. євро на місяць

Подорожі світом принесуть туристам 2,5 тис. євро на місяць

Оновлено
Укрінформ
Організація World Life Experience набирає групу з 12 осіб, які протягом року подорожуватимуть 40 країнами, досліджуватимуть місцевість і співпрацюватимуть з локальними соціальними організаціями.

Усі витрати на проїзд, проживання, харчування, страхування та базову медичну допомогу покриваються. Крім того, учасникам програми обіцяють зарплату розміром 2,5 тис. євро на місяць, повідомляється на сайті організаторів.

Зазначається, що взяти участь у проекті може кожен віком від 20 до 35 років з будь-якого куточка земної кулі. Загалом набирають по шість чоловіків і жінок, серед яких: досвідчена людина 30-35 років, любитель пригод 25-35 років, мандрівник 28-35 років, душа компанії 24-32 років, волонтер 20-35 років і студент 20-25 років.

Усі подорожі та заходи здійснюватимуться в групі. Учасники повинні будуть письмово розповідати про свої враження, використовуючи фото- і відеоматеріали. Звіти опублікують на сайті проекту і в соцмережах.

Мандрівники зможуть не тільки подивитися різні країни й розважитися, але й взяти участь у місцевих соціальних програмах - допомагати голодним і безпритульним. Протягом року також передбачено чотири двотижневі перерви, під час яких можна буде побувати вдома.

За інформацією організаторів, мета такого проекту - підвищити обізнаність про соціальне та культурне різноманіття у світі.

Водночас, як зауважив на своїй сторінці у Фейсбуці експерт з питань оборони Тарас Ємчура, результати перевірки сайту проекту кажуть про те, що ресурс є ненадійним і може використовуватися для шахрайства.

Зокрема, щоб подати заявку на участь, потрібно сплатити 9 євро. Натомість, як свідчать коментарі на сторінці організаторів у Фейсбуці, люди, які вже надіслали ці кошти, не отримали листа з підтвердженням оплати.

Фото: Shutterstock

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-