Сумщина представила на туристичному порталі 352 об’єкти

Сумщина представила на туристичному порталі 352 об’єкти

Укрінформ
На першому національному спеціалізованому туристичному порталі Zruchno.Travel, який об'єднав сервіси для подорожей, базу туристичних ресурсів, напрямків та місць, де варто побувати мешканцям та гостям України, Сумщина представила 352 об’єкти.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в управлінні культури і туризму Сумської облдержадміністрації.

"Сумщина на цьому порталі представлена 352 об’єктами: пам’ятками історії та архітектури, багатьма визначними місцями. Серед них  старовинна церква ХІХ століття на Путивльщині і невідома каплиця на Недригайлівщині, Ратуша в Лебедині і музей авіації в Конотопі, мальовничі 7 джерел на Глухівщині і таємничий Грот німф у Тростянці, козина ферма в Білопільському районі та навіть пам’ятник свині в Ромнах. В нашій області, як виявилося, стільки цікавих пам’яток – природних і рукотворних, релігійних і світських, дивовижних і моторошних, що для туристів Сумщина – просто клондайк для цікавенних пригод та розваг", - зазначили в управлінні.

За його інформацією, для зручності туристів на порталі вказані навіть місця розташування залізничних та автовокзалів.

Перший національний туристичний портал Zruchno.Travel об'єднає всі діючi туристичні об'єкти України: від заповідників і паркових ансамблів, музеїв і водоспадів до ресторанів і кафе. Це портал, який створений українцями і розповідає про всі принади нашої країни.

Наразі база Zruchno.Travel налічує майже 50 тисяч об’єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-