До Євробачення організовано безкоштовні екскурсії столицею

До Євробачення організовано безкоштовні екскурсії столицею

Укрінформ
Протягом травня можна познайомитися з визначними місцями Києва в компанії фахівців з туризму. І за це у вас не попросять грошей.

Із нагоди Євробачення-2017 та Дня Києва до 28 травня включно кожні вихідні для всіх охочих проводяться безоплатні оглядові екскурсії історичними місцями столиці, повідомляє мережа туристичних інформаційних центрів Києва TourInfo у Фейсбуці.

Показують різноманітні атракції міста-господаря Євробачення-2017 студенти кафедри країнознавства та туризму географічного факультету Київського національного університету імені Т.Г. Шевченка. Їм допомагають представники Всеукраїнської асоціації гідів. Кожна екскурсія триває до півтори години й проводиться українською та англійською мовами.

Зокрема, програмами міні-мандрівок столицею передбачено прогулянки древнім Києвом, вулицями Подолу, відвідування Києво-Печерської лаври, церкви Спаса на Берестові, "Будинку Іпсіланиті".

Маршрути розпочинаються від інформаційних центрів TourInfo, розташованих за адресами: пл. Контрактова, 4; вул. Володимирська, 24; вул. Лаврська, 27.

Для відвідування екскурсії необхідно зареєструватися. Це можливо зробити двома способами: заповнити електронну форму або записатися безпосередньо в центрі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-