Зеленський зустрівся з директором Google і Alphabet - говорили про кібербезпеку

Зеленський зустрівся з директором Google і Alphabet - говорили про кібербезпеку

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський зустрівся у Мюнхені з головним виконавчим директором (CEO) Alphabet Inc. і Google Сундаром Пічаї, обговорили співпрацю у сфері кібербезпеки.

Про це повідомляється на сайті глави держави, передає Укрінформ.

"На полях Мюнхенської конференції з питань безпеки Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із головним виконавчим директором (CEO) Alphabet Inc. і Google Сундаром Пічаї", – йдеться у повідомленні.

Глава держави подякував Пічаї та всій команді Google за допомогу нашій країні з перших днів повномасштабної російської агресії. Зокрема, він відзначив рішення про виділення додаткових 10 млн дол. для підтримання українських стартапів.

Зеленський також вказав на важливість співпраці Google з Міністерством цифрової трансформації України над застосунком «Дія» та освітнім цифровим проєктом «Мрія».

Окрему увагу співрозмовники приділили співпраці України з компанією Google у сфері кібербезпеки. Президент відзначив важливу роль компанії Google і відеохостинга YouTube в боротьбі з російською пропагандою та дезінформацією.

Зеленський запросив Google відкрити офіс в Україні.

«Це стане потужним сигналом для світового бізнесу щодо розвитку співпраці з нашою країною», – сказав він.

Читайте також: Google запустить кампанію для протидії фейкам у країнах ЄС

Як повідомлялося, в Мюнхені, Німеччина, триває міжнародна безпекова конференція, в ході якої провідні політики світу, представники міжнародних організацій, разом із представниками громадськості та наукової спільноти, обговорюють найгостріші глобальні проблеми сьогодення.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-