Суд у москві заарештував рахунки та майно «дочки» Google

Суд у москві заарештував рахунки та майно «дочки» Google

Укрінформ
Арбітражний суд москви наклав арешт на майно та рахунки ТОВ "Гугл" на суму 500 млн рублів як забезпечувальний захід за позовом підрозділу холдингу "Газпром-медіа" про відновлення акаунту на відеохостингу YouTube.

Про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на ухвалу суду, передає Укрінформ.

З документа випливає, що у позові ТОВ "ГПМ Розважальне телебачення" (входить до "Газпром-медіа") просило визнати недійсною односторонню відмову від угоди, зобов'язати відновити повний доступ до акаунту на YouTube з усіма функціями, а також стягнути судову неустойку.

У пресслужбі "ГПМ РТБ" повідомили, що позов стосується YouTube-каналу ТНТ. Відповідачами, окрім ТОВ "Гугл", виступають Google Ireland Ltd, Google LLC та Google Commerce Ltd.

Читайте також: У Вікіпедії з'явилася сторінка про «рашизм» як ідеологію російського режиму влади

Раніше, 13 квітня, арбітраж відмовив "ГПМ РТБ" у накладенні арешту на майно та гроші ТОВ "Гугл" на суму в 1 млрд рублів як забезпечувальний захід за цим позовом.

У середині березня YouTube повідомив, що блокуватиме у всьому світі канали, пов'язані з російськими медіа, що фінансуються державою, у зв'язку з діями російських збройних сил на території України. Під блокування потрапили акаунти телеканалів ТНТ та НТВ, що належать холдингу. У пресслужбі ГПМ назвали це рішення "політично заангажованим і таким, що утискає інтереси глядачів у 70 країнах".

Читайте також: рф знову вимагає від Вікіпедії видалити правду про воєнні злочини в Україні

Як повідомлялося, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну.

Після цього росію було піддано масштабним санкціям з боку світової спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-