Стартапери за допомогою криптоактивів залучили в Україну $171 мільйон інвестицій

Стартапери за допомогою криптоактивів залучили в Україну $171 мільйон інвестицій

Дослідження
Укрінформ
Ініціативи зі збору коштів за допомогою криптоактивів допомогли молодим українським компаніям залучити в Україну 171 мільйон доларів інвестицій.

Про це під час презентації дослідження криптостартапів розповіла у Фейсбуці почесний член (ex-CEO) громадської спілки "Українська асоціація венчурного та приватного капіталу" Ольга Афанасьєва, передає Укрінформ.

"Компаніями, які працюють в різних технічних секторах, в державу було залучено 171 мільйон доларів. Це не тільки значний прогрес, а й свідчення про те, що українці навчились користуватись різними інструментами, щоб зберегти власні кошти або примножити їх", - сказала Афанасьєва.

Читайте також: Компанію MicroStrategy назвали найбільшим криптоінвестором

За її словами, найбільше коштів за допомогою ICO було залучено стартапами Neuromation (близько 50 млн дол.), Rentberry (30 млн дол.) та Remme (20 млн дол.).

"Українські компанії залучають кошти з-за кордону, і це є позитивною тенденцією. Такі криптопроєкти можуть дати вагомий поштовх економіці країни, а роль українських криптоспівтовариств полягає у зверненні уваги приватних інвесторів та державних установ на необхідність сприяти діловому клімату, в якому працюють ці проєкти", - підсумувала експерт.

Читайте також: Криптовалюта Ethereum встановила новий рекорд

Як повідомляв Укрінформ, котирування криптовалюти Bitcoin 9 березня 2021 року відновили своє зростання, і її капіталізація вдруге в історії перетнула позначку у трильйон доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-