На виставку гаджетів IFA в Берліні з'їхалися понад 1800 учасників

На виставку гаджетів IFA в Берліні з'їхалися понад 1800 учасників

Фото, відео
Укрінформ
На виставці-ярмарку електроніки IFA-2017 в Берліні, що відкрилася 1 вересня, свою продукцію представляють 1805 учасників.

Її побачать майже чверть мільйона відвідувачів з 129 країн, у тому числі 145 тисяч професіоналів, передає власний кореспондент Укрінформу в ФРН.

Виставка електроніки IFA-2017 у Берліні. Фото: Ольга Танасійчук, Укрінформ

"IFA знову підтверджує свою роль ведучого майданчика глобальної технологічної промисловості", - кажуть організатори.

В ході цьогорічної виставки будуть за традицією організовані семінари, конференції та старт-апи, а також представлено інноваційні продукти в такій кількості, як ніде на подібних виставках у світі.

Експонати охоплюють такі сфери як побутова техніка, теле - і відео-електроніка, засоби зв'язку, обладнання "розумного будинку", дрони, інформаційні технології, фітнес, ігрова техніка, роботи, електричні транспортні засоби тощо від провідних світових марок, в числі яких Bosch, Siemens, Electrolux, Samsung, Toshiba, Sharp, Panassonic, Lenovo, Huawei та інші.

Читайте також: У Берліні відкрилася найбільша в Європі виставка електронних новинок

Виставка проводиться з 1924 року. Вона є основним місцем зустрічі для ключових роздрібних продавців, покупців і експертів галузі, а також ЗМІ.

Оборот укладених угод на торішній виставці-ярмарку склав 4,5 млрд євро, приблизно таку ж цифру організатори очікують і цього року.

Виставка-ярмарок електроніки IFA-2017 у Берліні. Фото: Ольга Танасійчук, Укрінформ

Фото: Ольга Танасійчук, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-