NASA скликає екстрену конференцію щодо позаземного життя і супутника Юпітера

NASA скликає екстрену конференцію щодо позаземного життя і супутника Юпітера

Укрінформ
Фахівці NASA зберуться сьогодні, 13 квітня на наукову конференцію, присвячену темі позаземного життя та  океанів на інших планетах.

Про це йдеться у повідомленні NASA, передає "Знай". 

"За словами вчених, результати досліджень, що представлені на конференції про океани у Сонячній системі, перевернуть уявлення та підхід до вивчення цих об’єктів , а також дозволять суспільству просунутися на крок вперед в пошуку позаземного життя", - йдеться у публікації. 

Конференція розпочнеться о 21:00 за Києвом і транслюватиметься онлайн. Науковці планують представити дані, отримані за допомогою космічного апарату "Cassini" й телескопа Hubble, що дозволять людству просунутися в пошуку позаземного життя.

У NASA також додали, що сьогоднішня інформація переверне підхід до дослідження океанів. При цьому вчені відзначили, що приголомшливих відкриттів після конференції чекати не варто. Анонс передбачає висвітлення нових місій і пошук водних ресурсів на об'єктах Сонячної системи.

Ще однією важливою темою конференції стане обговорення наступної космічної місії до на Європу – шостий супутник Юпітера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-