У англійській футбольній Прем’єр-лізі збільшили дозволену кількість замін

У англійській футбольній Прем’єр-лізі збільшили дозволену кількість замін

Укрінформ
Клубам англійської футбольної Прем’єр-ліги упродовж усіх матчів чинного сезону дозволятиметься робити по п’ять замін гравців, замість чинних трьох.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Прем’єр-ліги, до якої входять 20 провідних англійських футбольних клубів.

“Акціонери Прем’єр-ліги сьогодні погодилися стосовно тимчасових змін до правил щодо замін гравців. Протягом решти сезону 2019/2020 кількість замін гравців, які можна провести протягом матчу, буде збільшено з трьох до п’яти”, - стверджується у повідомленні. 

Читайте також: Грузія відновить футбольний сезон 25 червня

Зазначається, що це рішення “відповідає тимчасовим змінам до правил, зробленим минулого місяця Радою Міжнародної федерації футболу”. 

Окрім цього, усім командам Прем’єр-ліги цього сезону буде дозволено тримати на лаві запасних дев’ять гравців замість семи, як було раніше. 

Читайте також: Португалія поновлює футбольний сезон

Нагадаємо: відповідно до попереднього плану, матчі Прем’єр-ліги, припинені 13 березня, повинні відновитися 17 червня. Минулого тижня команди отримали довгоочікуваний дозвіл розпочати повноконтактні тренування. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-