Команда депутатів від “Слуги народу” здобула кубок ВР з футболу

Команда депутатів від “Слуги народу” здобула кубок ВР з футболу

Укрінформ
Команда народних депутатів фракції «Слуга народу» здобула кубок Верховної Ради IX скликання з футболу.

Про це повідомляє у вівторок Інформаційне управління Апарату Верховної Ради.

“Кубок Верховної Ради України IX скликання з футболу здобула команда народних депутатів фракції «Слуга народу»”, - ідеться в повідомленні.

Команда народних депутатів від “Слуги народу” з рахунком 5:0 перемогла 4 інші команди парламентаріїв у благодійному турнірі з футболу серед народних депутатів України IX скликання.

Турнір відбувся 21 вересня 2019 року за ініціативи голови Комітету з питань молоді і спорту Андрія Кожем'якіна та підтримки секретаря Комітету Григорія Суркіса на навчально-тренувальній базі "Динамо" в Кончі-Заспі.

“У футбольному турнірі взяли участь 4 команди народних депутатів України: фракція політичної партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина»; фракція політичної партії "Опозиційна платформа - За життя"; фракція політичної партії "Слуга народу" та Депутатська група "За майбутнє"”, - йдеться у повідомленні.

Друге місце посіла команда фракції політичної партії "Опозиційна платформа - За життя", на третьому місці - команда Депутатської групи "За майбутнє" та позафракційних народних депутатів.

Читайте також: Збірна журналістів обіграла ветеранів «Дніпра» перед матчем Україна – Нігерія

Благодійний турнір з футболу серед команд фракцій і груп Верховної Ради України відбувся вперше. Народні обранці домовилися, що його будуть проводити щороку.

“Метою проведення турніру було об'єднання народних депутатів у збірну команду з футболу, встановлення особистих контактів між парламентаріями, забезпечення пропаганди та привабливості футболу серед аматорських гравців, збільшення інтересу до спорту серед молоді України, популяризація здорового способу життя серед дітей та молоді”, - повідомляють в Інформуправлінні ВР.

Зазначається, що зібрані кошти від турніру підуть на придбання футбольних м’ячів та спортивного спорядження для дітей-сиріт у дитячих будинках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-