Росіяни готують фейкові відео з неадекватною поведінкою «військовослужбовців ТЦК» - Плетенчук

Росіяни готують фейкові відео з неадекватною поведінкою «військовослужбовців ТЦК» - Плетенчук

Укрінформ
Начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук повідомив про підготовку росіянами серії відео, які дискредитують українських військовослужбовців.

Про це він сказав у ефірі телемарафону "Єдині новини", повідомляє Укрінформ.

«До речі, щодо посилення тиску з боку ворога, так само вони поширюють вчергове інформаційну складову. Дізналися ми про підготовку чергової інформаційної диверсії на окупованих територіях. Росіяни зараз вчергове знімають серію фейкових відео, знімають саме на тимчасово окупованих територіях України для того, щоб навколишня декорація максимально відповідала українським реаліям, де вони намагаються показати у негативному вигляді військовослужбовців України. В першу чергу, дійсно, військовослужбовців ТЦК. Тобто готується серія відео, де вони будуть поводитися максимально неадекватно у різноманітних ситуаціях, закладах, в тому числі - вживати спиртні напої, або подібні негарні речі, робити. Чекаємо на нові такі відео», - поінформував Плетенчук.

Читайте також: РФ поширює фейк про застосування Україною отруйного газу на Харківщині - Центр нацспротиву

Як повідомлялося, раніше у Центрі національного спротиву поінформували, що російські загарбники змушують українських чоловіків 60–65 років на тимчасово окупованих територіях підписувати контракти з Міністерством оборони РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-