У Львові вручили дипломи випускникам вишів ДСНС - їх вітали Клименко і глави МВС трьох країн

У Львові вручили дипломи випускникам вишів ДСНС - їх вітали Клименко і глави МВС трьох країн

Фото
Укрінформ
У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності 426 випускників, серед яких є студенти Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля та Національного університету цивільного захисту України, отримали звання лейтенантів.

На урочистостях були присутні очільник МВС України Ігор Клименко та його колеги з Литви, Латвії та Естонії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми сьогодні випускаємо нову плеяду наших рятувальників, які вже з понеділка поповнять бойові підрозділи ДСНС. Сьогодні Україна переживає важкі часи. Противник тисне нас з повітря на території усієї держави. І першими що на Львівщині, що на Донеччині на місце прольотів приїжджають наші рятувальники. На жаль, кожного дня ми маємо поранених або загиблих наших працівників. Міністерство внутрішніх справ зробить все можливе, аби в бойових підрозділах було насичене навчання, сучасне обладнання, щоб ви були забезпечені засобами безпеки», - сказав Клименко.

У Львові вручили дипломи випускникам вишів ДСНС - їх вітали Клименко і глави МВС трьох країн / Фото: Анастасія Смольєнко, Укрінформ

Він наголосив, що МВС переглянуло всю систему підготовки і реагування Державної служби надзвичайних ситуацій. І робить усе, щоб зберегти життя, як рятувальників, так і громадян, яких вони рятують. Також він додав, що рівень суспільної довіри до рятувальників сьогодні складає 82% - це на другому місці після ЗСУ.

Сьогодні свій випускний у Львові відзначили також студенти Національного університету цивільного захисту України та Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.

Вручили дипломи з відзнакою одинадцятьом відмінникам Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, дев'ятьом випускникам Національного університету цивільного захисту України та дев'ятьом випускникам Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України.

Читайте також: ДСНС отримає від Японії понад двадцять машин механізованого розмінування

Випускників також привітали міністерка внутрішніх справ Литви Аґне Білотайте та очільники МВС Латвії та Естонії Ріхардс Козловскіс і Лаурі Ляенеметс.

Як повідомляв Укрінформ, медичні розрахунки у складі Державної служби України з надзвичайних ситуацій наразі переведені на цілодобовий режим роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-