Умєров сказав, як запуск е-реєстру військовозобов'язаних допоможе армії

Умєров сказав, як запуск е-реєстру військовозобов'язаних допоможе армії

Укрінформ
Ухвалений у другому читанні законопроєкт №10062 дозволить армії прискорити процеси обміну інформацією.

На цьому наголосив міністр оборони Рустем Умєров, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу оборонного відомства.

«Сьогодні Верховна Рада України зробила важливий крок для цифровізації українських Сил оборони. Я вдячний кожному з 249 депутатів, які проголосували за. Окремо дякую Давидові Арахамії та Олександру Корнієнку, які активно працювали в сесійній залі та комітетах над тим, щоб закон був ухвалений», - зазначив міністр.

Наголошується, що закон буде впроваджений у встановлені терміни. Завдяки йому вдасться пришвидшити збір, обробку та використання військових даних.

Читайте також: Запуск електронного реєстру значно спростить проведення мобілізації - Сухопутні війська

«Послуги та процеси для військовослужбовців нарешті повністю перейдуть у зручний цифровий формат, який буде врегульовано законом», - підкреслив Умєров.

Як повідомляв Укрінформ, 16 січня Верховна Рада ухвалила закон про створення в Україні єдиного електронного реєстру військовозобов'язаних.

Ухвалення законодавчого акту «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення порядку обробки та використання даних в державних реєстрах для військового обліку та набуття статусу ветерана війни під час дії воєнного стану» (№10062) підтримали 249 депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-