Грошову допомогу від Фонду Шептицького отримають ще 22 звільнені з полону українки

Грошову допомогу від Фонду Шептицького отримають ще 22 звільнені з полону українки

Укрінформ
Одноразову грошову допомогу від Фонду Шептицького у розмірі 10 тисяч злотих (приблизно 90 тисяч гривень) отримають ще 22 звільнені з полону українки.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство повідомляє у Телеграмі.

Фонд блаженного Климентія Шептицького продовжує реалізацію Програми підтримки українських жінок, які були визволені з російського полону. Програму ініціювали Канцелярія Прем’єр-міністра Польщі та Мінреінтеграції. Кошти надаються урядом Польщі.

"На останньому засіданні комісії Фонду було ухвалено рішення про надання грошової допомоги 22 жінкам, яких звільнили з полону. Кожна з них отримає одноразову фінансову допомогу у розмірі 10 тисяч злотих (приблизно 90 тисяч гривень) до оподаткування", - ідеться у повідомленні.

До зазначеної комісії в тому числі входить представник Національного інформаційного бюро при Мінреінтеграції, яке адмініструє інформацію про військовополонених.

Читайте також: ООН: У світі нараховується понад 6,3 мільйона біженців з України

Прийом заявок на отримання грошової допомоги за цією програмою триває до 30 серпня 2023 року включно або до вичерпання коштів. Подати заявку можна, заповнивши електронну форму за посиланням.

У Мінреінтеграції нагадали, що у 2022 році фінансову допомогу від Фонду Климентія Шептицького отримали 180 звільнених із полону українських жінок.

Як повідомляв Укрінформ, уряд виділив понад 140 мільйонів гривень з резервного фонду державного бюджету на виплату допомоги полоненим та їхнім сім'ям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-