Перша леді поспілкувалась із провідними французькими ЗМІ

Перша леді поспілкувалась із провідними французькими ЗМІ

Фото, відео
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська під час візиту до Франції поспілкувалась із провідними французькими ЗМІ.

Як передає Укрінформ, про це Зеленська написала у Телеграмі.

"Розповідати світу про все, що російські нападники творять в Україні, і про мужній український спротив – вважаю це ще однією своєю місією. Бо війна має ще й інформаційний фронт, і наша зброя на ньому – правдиві свідчення. Отже, спілкування з іноземними медіа для мене важлива частина роботи", - зазначила Зеленська.

Перша леді під час візиту до Франції розповіла провідним ЗМІ країни – BFM TV, TF1, Paris Match, France Inter і France 2, JDD – про українські будні: атаки російських дронів, дні та ночі без електрики й води, "пункти незламності" та "незламність у кожному з нас".

"Французьким глядачам і читачам, які зараз готуються до різдвяних свят, можливо, важко це уявити, але важливо, щоб вони не забували: зовсім поряд, у центрі Європи, такі самі люди, як вони, просто зараз виборюють право на життя та свободу. А свята обов’язково прийдуть і до нас. І найочікуваніше – перемога", - наголосила Зеленська.

Читайте також: Олена Зеленська подякувала Франції за допомогу Україні

Як повідомляв Укрінформ, у Франції перша леді України присвятила благодійний вечір Ізюмській лікарні, що постраждала від російської агресії.

Фото: Олена Зеленська

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-