Посольство США закликало американців негайно виїхати з України

Посольство США закликало американців негайно виїхати з України

Укрінформ
Посольство Сполучених Штатів закликає своїх громадян не в’їжджати в Україну, а тих, хто перебуває в Україні, негайно виїхати.

Про це йдеться у повідомленні диппредставництва, повідомляє Укрінформ.

«Ситуація з безпекою по всій Україні продовжує бути жорстокою та непередбачуваною через  військові атаки з боку росії, що тривають, активні бойові дії в країні та невизначені умови безпеки», - зазначило посольство.

Далі посольство закликає громадян США не в’їжджати в Україну, а тих, хто перебуває в Україні, негайно виїхати, використовуючи приватний наземний транспорт, якщо це безпечно.

Читайте також: росія вчинила ще один жахливий напад: у США відреагували на обстріл Вінниці

Відомство також радить уникати великих зібрань та організованих заходів, оскільки вони можуть стати російськими військовими цілями будь-де в Україні, включно з її західними регіонами.

Як повідомлялося, вранці 14 липня росіяни вдарили по центру Вінниці крилатими ракетами "Калібр", запустивши їх із підводного човна в акваторії Чорного моря. Дві ракети було знищено зенітно-ракетними військами Повітряних сил ЗСУ. Станом на 20:00 у Вінниці загинули 23 особи (з них 3 дитини), звернулося за допомогою 117 людей, госпіталізовано - 66.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-