росія вчинила ще один жахливий напад: у США відреагували на обстріл Вінниці

росія вчинила ще один жахливий напад: у США відреагували на обстріл Вінниці

Укрінформ
росія вчинила ще один жахливий напад і забрала життя невинних цивільних у Вінниці, поки експерти зустрічаються на конференції з питань притягнення її до відповідальності за воєнні злочини в Україні.

На цьому наголосила посол Сполучених Штатів в Україні Бріджит Брінк у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

«У той час, як міжнародні експерти зустрічаються сьогодні в Гаазі на конференції з питань притягнення до відповідальності за воєнні злочини в Україні, росія вчиняє ще один жахливий напад, забираючи життя невинних цивільних у Вінниці. Сполучені Штати разом з Україною, поки Україна не переможе жорстоку агресію росії», - зазначила вона.

Читайте також: Зеленський про теракт росії у Вінниці: Таке не могли зробити люди, це – скоти

Як повідомлялося, 14 липня росіяни вдарили по центру Вінниці крилатими ракетами "Калібр", запустивши їх із підводного човна в акваторії Чорного моря.

Дві ракети було знищено зенітно-ракетними військами Повітряних сил ЗСУ. Кількість загиблих унаслідок удару зросла до 21 особи, 51 людину госпіталізовано.

У Гаазі 14 липня проходить міжнародна конференція щодо координації зусиль міжнародного співтовариства, спрямованих на розслідування злочинів, скоєних росією в Україні, та забезпечення правосуддя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-